Browsing Category

Secret Santa

Secret Santa

Secret Santa – Ontvangen!

Vandaag ging ik om 12.30u de brievenbus legen, op hete kolen zoals altijd sedert 20/12, want ik was nog steeds in verwachting van mijn Secret Santa pakje. Helaas was die alweer leeg… Tot ik een half uurtje later heel wat geprop en gepruts hoorde aan de deur. De postbode heeft vermoedelijk toch hier en daar al een aperitiefje gedronken op het nieuwe jaar, want hij komt elke dag wat later me dunkt. Anyway, het geprop deed me vermoeden dat hij hard zijn best aan het doen was om niet te moeten aanbellen. Ennnn, dat zou dan wel eens door een pakje veroorzaakt kunnen zijn! En jawel hoor, een grote enveloppe met als afzender ‘Secret Santa’ omvatte de volgende ge-wel-dige geschenkjes!

Een schattig klein zakje waarvoor ik vast en zeker een bestemming ga vinden:

2 coole slabbetjes, u gedemonstreerd door mijn eigenlijk-door-een-huilbui-uitgeputte-maar-we-noemen-dat-gewillige fotomodel:

En last but not least: een prachtige zelfgemaakte tas voor mij! Jeeeeeej! Aangezien ik zelf nog steeds niet kan naaien maar wel verlekkerd ben op al die prachtige creaties overal, ben ik hier superblij mee. Ook omdat – eens ge een baby krijgt – ge als vrouw toch altijd een beetje op de achtergrond verdwijnt. De moeders onder ons zullen dat wel herkennen vermoed ik. Echt heel leuk dus dat er ook een cadeautje voor mij voorzien was! En geef toe: ze staat mij dan ook nog eens geweldig.

Echt heel erg hartelijk bedankt lieve Ilse, het is een schot in de roos! En bedankt Tess voor al je moeite en het leuke initiatief!

Secret Santa

Spanninge en al!

Mijn Secret Santa pakje zou vandaag ergens bij de bestemmeling moeten aankomen. Het is te zeggen: mijn pre-pakje. Want met het ‘echte’ waren wat probleempjes, die hopelijk snel in orde zullen komen. Ik hoop dat mijn slachtoffer gezegend is met enig geduld, want zij/hij moet dus nog even wachten. Al zal het zoethoudertje haar/hem hopelijk al wat bevallen…

Ook ontzettend spannend eigenlijk dat er iemand iets voor mij heeft moeten bedenken. Ik ben waarlijk zeer benieuwd!

Secret Santa

Secret Santa

Allez dan, ik doe ook mee! Ik aarzelde vooral omdat ik vrees voor weinig inspiratie en weinig kunde in vergelijking met de rest van de bloggende gemeenschap. Maar als het goed kwam met mijn doopsuikers, dan moet ik hier toch ook in slagen. En het is gewoon te leuk om te missen eigenlijk.

Feel free to join!