• Weekmenu

    Week 22/10 – 28/10

    Zaterdag: steak, champignonsaus, frietjes en sla Zondag: we kregen van mijn lieve zus een prachtig Turks brood, het kind at een stuk op, met de rest maakten we pita (met zelf gemarineerde kipfilet, groentjes, saus) Maandag: lief kookt: Jamieburgers en ovenfrietjes Dinsdag: Spaghetti Bolognese Woensdag: Varkenshaasje, gestoofde boontjes, gekookte patatjes, honingmosterdsausje Donderdag: Vervolg spaghetti Vrijdag: Pladijsfilets in panko met lauwe aardappelsalade

  • zever, gezever

    U kijkt toch ook mee?

    Ik heb net zoals de halve vrouwelijke bloggemeenschap zonet ook maar eens mijn handtas uitgekieperd. Het levert leuke postjes op én het brengt een mens ertoe wat orde in de sjakoschenchaos te scheppen: dat is gewoon win-win! Bovendien is het eindelijk eens wat anders  dan een weekmenu en daar ben ik minstens even blij om als u. Nu moet ik bekennen dat ik dat best goed vind meevallen, de inhoud van die handtas van mij. Ik heb trouwens een vast merk, wist u dat? Het merk met de mooiste sjakoschen ooit. Zeer grote liefde is dat tussen mij en mijn merk. Het is geen staatsgeheim, maar ik ga er u…

  • Weekmenu

    Week 15/10 – 21/10

    Tips van de week: Wij zijn een vergelijkende studie van diepvriespizza’s gestart! Voorlopige topper: de Casa di mama. De tradizoniale gaat volgens onze bescheiden mening iets te ver in knapperigheid, waardoor ge door het gekraak uw tafelgenoot niet meer kunt horen. Gratis pizza’s in ruil voor de reclame mag u altijd hierheen gooien, beste Dr. Oetker. Ik moet toch eens vragen aan Tante Tweet hoe zij dat doet. Die penne al forno, maak dat alleen als ge een vrije dag hebt of ziek zijt. Komt dat even goed uit dat ik mij al dagen kapot hoest! (Hargl. Met hoofdletter H, ja.) Bij Mister Meus duurt dat misschien 10 minuutjes, maar vergeet dat…

  • Weekmenu

    Week 8/10 – 14/10

    Met wat retard… Het maandag en het donderdag-eten, dat past wonderwel tesamen als u ook niet houdt van eten weggooien (of zakjes met beschimmelde groenten uit uw frigo plukken, het is maar hoe ge dat bekijkt). Voor beiden dient u immers vakkundig wat rucola en parmezan op het gerecht te gooien, en ook de pijnboompitjes komen in beiden voor. U ziet, meervoudig gebruik van ingrediënten en al, daar zit allemaal denkwerk achter. Zaterdag: vol au vent (+diepvriesportie) met frietjes Zondag: eten bij mijn ouders Maandag: Pasta met pancetta en trostomaatjes Dinsdag: Vervolg gisteren Woensdag: Broccoli in kaassaus, gekookte patatjes en kaasburgers Donderdag: Zeeduivel met rode pestopuree, rucola en parmezan Vrijdag:…