-
Week 26/4/2014 – 2/5/2014
Zaterdag: Frituur Zondag: Eten @ opa Maandag: Jamie’s vistaart Dinsdag: Vervolg Woensdag: Farfalle in groentesausje, rauwkost & veggie cordon bleu (V) Donderdag: Naan/stokbrood met stukjes, komkommer & yoghurtsaus (V) Vrijdag: Restjes of …
-
Week 19/4/2014 – 25/4/2014
Zaterdag: Frituur Zondag: Eten bij opa Maandag: Penne op dit gedacht (zonder de pesto, met nog wat extra’s) (V) Dinsdag: Vervolg (V) Woensdag: Kabelhauwhaasje met prei, ricotta en puree (uitgesteld) Donderdag: Restjes Vrijdag: L -> herdenking, S -> restjes (V)
-
Vegetarisme, de tussenstand.
Jaja ik weet het, eigenlijk doen wij helemaal niet vegetarisch. Eén keer per week staat er nog vis of ander zeebeest op het menu, en zelf weiger ik de paëlla niet die mijn pa met veel liefde heeft bereid voor de zondagmiddag. Ook eten we nog gewoon kaas zonder de etiketjes na te pluizen, wat helaas niet ok is. Voor mij toch wel dé verrassing en desillusie, zeg. Een paar tussentijdse overschouwingen. Minder vlees eten is écht geen ramp. Er bestaan veel echt lekkere gerechtjes. Het is een knop omdraaien in het hoofd. Of een knop die vanzelf omdraait als ge het een kans geeft. Ik ben zot geworden van…
-
Week 12/4/2014 – 18/4/2014
Zaterdag: Frituur Zondag: Paëlla bij opa Maandag: Spaghetti bolognese (V) Dinsdag: Vervolg (V) Woensdag: Kabeljauwhaasje met prei, ricotta en puree Donderdag: “Pizza” van Turks brood Vrijdag: Komen Eten
-
Week 5/4/2013 – 11/4/2013
Zaterdag: Frituur Zondag: Eten @ opa Maandag: Pasta met vegetarische balletjes in pittige tomatensaus Dinsdag: Vervolg Woensdag: Zalm met asperges en krieltjes Donderdag: Couscous met Garden Gourmet worstjes en rauwkost Vrijdag: Restjes of …