• Uncategorized

    Week 11/6/2016 – 17/6/2016

    Zaterdag: Spitskoolstoemp met schnitzels Zondag: Frituur Maandag: Nasi met witte kool en gebakken ei Dinsdag: Vervolg Woensdag: Ovenschotel met patatjes, spinazie, eitjes en kaassaus Donderdag: Pasta verde met rondo’s Vrijdag: Restjes

  • Uncategorized

    Week 4/6/2016 – 10/6/2016

    Zaterdag: Hete bliksem (seitangehakt, appeltjes, puree) Zondag: Frietjes met veggie vol au vent en rauwkost Maandag: Restjes Dinsdag: Vegetarische tajine Woensdag: Vervolg Donderdag: Zomerse pastasalade -> Ik ben ooit van dit vertrokken en nu is dat hier een vaste waarde aan het worden. Echt superlekker. Grill een drietal paprika’s, ontvel ze en doe in stukjes. Halveer kerstomaatjes en van die kleine mozzarellaballetjes. Bak pijnboompitjes en bak veggie spekjes. Kook volkorenpenne, laat wat afkoelen en gooi dan alles samen. Voeg enkele lepels rode pesto toe en meng alles goed. Werk af op het bord met rucola, wat verse basilicum en parmezaanschilfers er bovenop. Eet een bord of 3-4. Herhaal de laatste…

  • Uncategorized,  Weekmenu

    Week 28/5/2016 – 3/6/2016

    Zaterdag: Black bean burgers en rauwkost -> Ik probeer zo niet té veel ‘vleesvervangers uit een pakje’ op het menu te zetten, omdat ik ook wel weet dat die vaak niet al te gezond zijn. Omdat het morgen ook al balletjes waren, wilde ik vandaag nog eens de burger zelf proberen maken. De smaak vond ik echt heel ok, maar de textuur niet zo. Het was nogal zacht en slappig en dat is toch niet wat men wenst zo tussen een broodje. Ik vond intussen al iemand die daar precies nogal obsessief een oplossing voor heeft proberen zoeken, misschien ooit wel eens proberen.  Zondag: Balletjes GG in tomatensaus met frietjes Maandag: Gevulde paprika’s…