handenarbeid,  zever, gezever

Give away. Wuk? Jawohl, give away!

Ik weet niet of u zich dit nog herinnert en daarbij dacht ‘Pff, de oplichtster, ze piept er niet meer over’, maar er zijn wel degelijk 3 mensen die toen een pakketje hebben toegezonden gekregen. Sarah wegens dichtst bij het gewicht, Wendy wegens correcte datum en Tamara wegens correcte voorspelling van geen navelplop.

Nu moet u weten: door heel het anticlimaxgedoe en de 3 weken ziekenhuis voor de eerstgeborene, is de kraamtijd hier een beetje in de soep gedraaid en hebben we toch wel minder bezoek gekregen dan eigenlijk verwacht. Bovendien was ik op het einde der zwangerschap sowieso al een beetje in een haak-overdrive geschoten, waardoor er nu toch nog wel wat sleutelhangertjes over zijn. Om ze te gebruiken voor een volgende gebroedje zijn het er veel te weinig, en dat zou voor dat gebroedje natuurlijk ook best wat zielig zijn, dus dat plan laten we varen.

De leuke give aways op andere blogs brachten me op het idee om er aan jullie wat uit te delen, omdat jullie zo lief zijn natuurlijk. Akkoord, het is niet zo’n spectaculaire give away als elders, maar bon. Wie er graag eentje zou krijgen, laat uw voorkeur achter in comments, ik geef er van elk eentje weg. (Van de octopi – meervoud van octopus, uiteraard – zijn er trouwens maar 2 meer, benieuwd of die ook hier de populairste wordt).

U mag gerust naar hier linken opdat ik ze kwijt geraak, want vele van mijn lezers kennen me irl en hebben er al eentje. Ik zal binnen een week of 2 eens testen of het hier ten huize aanwezig onschuldig kinderhandje al briefjes kan trekken.

35 Reacties

 • Lies

  Oe, dat uiltje vind ik anders ook wel tof! Allee, allemaal zulle, ge moogt kiezen welk ge mij doorstuurt. Wilt gij anders ook een zakske van ons Fien haar geboorteboom? We hebben er ook vééééééééél over…

 • Belle

  Ik ben zot van de octopus.Ik wil anders ook een klein verrassingske terugsturen ofzo.
  En anders laat je Nino maar beslissen 😉

 • Ine

  oooeeeh een octopusje! Of een uiltje!
  Om mee te stoeffen als zoonlief naar de creche gaat (dan hangen we dat zeer strategisch aan zijn tas) want zelf gemaakte doopsuikertjes…. Dat zijn echt wel de beste 😉

 • Caroline aka moetie2

  oooh,ik zou ook graag eentje ontvangen!
  ten eertse zijn ze superleuk,en ten tweede ik “win” nooit niks :-(.
  En als ik eentje ontvang mag dit een verrassing zijn,ben niet moeilijk.

 • Isabel

  Ik heb al een prachtig eendje 🙂 (dat btw dagelijks gebruikt wordt en waar de oudste spruit compleet gek op is), dus ik vrees dat ik deze aan mij voorbij moet laten gaan… Maar evt een naai-maaksel-swap voor een octopusje of uiltje als je er na de give-away nog over hebt? 😉

 • Wendy

  Jaja, het eendje doet hier ook alle dagen dienst!!! En wel tof dat Nino op dezelfde dag als mij jarig is, dat eendje zal nooit meer weggaan 😉

 • Evalou

  Oh de octopus vind ik de max, en dat uiltje! Ze zijn super, allemaal. Amai daar moet je echt veel geduld bij gehad hebben!
  Ik wil wel ruilen voor een lilylou-mentosrol.

 • lentebloem

  Ik vind ze allemaal prachtig (getuige ’t hoopje beesten dat ik zelf bij elkaar heb gehaakt). ’t Uiltje ontbreekt echter nog, dus als ik er eentje moet uitkiezen, dan graag het uiltje. 🙂

 • Maanmama

  Oohn ik vergeet constant mn sleutels de laatste tijd. Ik ben er zeker van dat dat niet meer zou gebeuren, moest daar zo’n schitterend mega schattig uiltje aan vasthangen….

 • Sara

  Ik bewonder nog steeds je creativiteit, want ik vind ze alle vier prachtig! Het uiltje en de octopus zijn mijn twee favorieten, zo schattig!

  Zelfgemaakte doopsuikers zijn gewoon de max! T. heeft een bedje uit hout gemaakt en ik heb ze gevuld met doopsuikers. Verder hadden we ook andere dingen in elkaar gestoken, maar dan met hulp van materiaal uit de Makro. De bedjes zijn de deur uitgevlogen, van de rest hebben we nog wel enkele dingen over. 😉

 • Katleen

  Oooh, zo schattig. Ik denk dat Maya heel blij zou zijn met een uiltje of een eendje… Ik wil ze eigenlijk allemaal, als ik heel eerlijk ben.

 • Kaat

  Mocht je er nog ééntje op overschot hebben… wil ik er ook wel graag ééntje. Maar laat anderen maar voorgaan hoor… En ook wij hebben nog behoorlijk wat doopsuikertjes over, dus als je wil, krijg je er ééntje in return. 🙂

 • Spookje

  Heel mooi gedaan. Zou dat ook graag kunnen maken!
  Het lieveheersbeestje (pimpampoentje) en het eendje hebben mijn voorkeur maar ze zijn eigenlijk allemaal mooi! Ook hier nog doopsuikertjes over, jammer genoeg niet zelfgemaakt door nogal moeilijke zwangerschap, maar ook leuk. Is een soort lederen doosje met de naam op, is leuk om fopspeen in te stoppen bvb…

 • petra

  Hoi Wat een geweldig leuk uiltje.
  Heb je hier toevallig de beschrijving nog van? Ben op zoek naar een afscheidscadeau voor mijn collega’s van basisschool De Steenuil. En ik vond deze wel heel toepasselijk.
  Groetjes Petra
  PS wilde je eigenlijk een mail sturen, maar kan nergens je mailadres vinden.

 • Sandy

  Ik vind ze allemaal heel mooi en ik heb helemaal geen voorkeur. Misschien kan ik het allerlaatste overblijvende sleutelhangertje liefdevol adopteren? #kijktmetpuppyoogjes

 • stine

  Net je blog ontdekt en meteen bij mijn favo’s gezet !
  Een sleutelhanger kunnen we hier altijd gebruiken !
  Het pimpampoentje en de octo vind ik de coolste !

  greets,

  Stine
  mama van 2 boys.

 • Sara

  Ooooh, mag ik nog meedoen? Ik ben helemaal weg van het lieveheersbeestje! Niet voor niets Pia’s mascotte!
  Respect trouwens dat je er zoveel gehaakt hebt!