Week 21/1 – 27/1
Het feit dat ik hier op vrijdag nog kom aandraven met het ‘menu’ van de afgelopen week, mag u gerust zien als een teken aan de wand. Ik loop nogal achter tegenwoordig. Maar goed, vanaf vandaag gaan we weer voor de volle weekmenu-organisatie. En bij deze ontdekt u mijn geheim: eigenlijk gaat dat hier altijd om tweeweekmenu’s. En doen wij van Collect&Go om de 2 weken voor alle grote/droge/kunnenindediepvries-ingrediënten. Verse dingetjes worden tussendoor ergens eens opgepikt in 1 of andere winkel. Ik vind dat een geweldig gemakkelijke formule en kan ze u warm aanbevelen.
- Zaterdag: steak met frietjes en rauwkost
- Zondag: afhaal
- Maandag: witloofrolletjes in de oven met puree
- Dinsdag: overschotjes
- Woensdag: kipsaté met ovenpatatjes en witloofslaatje
- Donderdag: gestoofde boontjes, varkenshaas, gekookte patatjes en honingmostersaus
- Vrijdag: overschotjes