Weekmenu

Week 2/6 – 8/6

 • Zaterdag: steak met verse frietjes en champignonsaus. Hier wordt geschiedenis geschreven: ik heb me bereid verklaard om voor het eerst sinds mijn kindertijd (en herinneringen aan taaie lapjes waar ge een uur op moest kauwen alvorens ge het licht wurgend kon inslikken) de steak weer een kans te geven. Zware druk op de schouders van het lief die hem gaat bakken, want te rood lust ik ook weer helemaal niet. (Voor de rest ben ik gemakkelijk in onderhoud hoor.) Spannend!
 • Zondag: plantrekkerij
 • Maandag: nasi goreng (met wat lichte aanpassingen hier en daar)
 • Dinsdag: vervolg gisteren
 • Woensdag: worstjes met appel en prei uit de oven en puree
 • Donderdag: thaïse wok met noedels, kip en groenten
 • Vrijdag: overschotjes of iets anders, we zien nog

3 Reacties

 • Lieve

  Lol. Ja hoor, maar hij was toch nog net niet zacht genoeg. Maar we waren het erover eens dat het aan de kwaliteit van het vlees lag en niet aan de cuisson van het lief 😉 Ik ga mij eens moeten verdiepen in kwaliteitsrundvlees 😉

 • Wendy

  Hey, ik ken dat, ik eet ook graag steak, maar wil dan zo een zacht maar toch uitgebakken exemplaar en meestal vind ik dat niet 😉

  grts