Weekmenu

Week 22/9 – 28/9

U zal misschien opmerken dat er iets meer aandacht aan het weekmenu wordt besteed en dat er al eens een nieuw probeerseltje in zal verschijnen, in plaats van de zoveelste bloemkoolgratin of pasta Jeroen (al blijven deze keilekker en dus hoog in mijn favorietenlijstje staan). Mijn nieuwe bestaan als fulltime huisvrouw wegens moederschapsbeschermingsrust heeft daar alles mee te maken. Vanaf nu is hier dagelijks versgebakken brood, verse soep en zien mijn lunches er altijd zo uit! (U gelooft dat allemaal zonder meer, dat gaan we afspreken. Maar dat gelinkte boterhamke moet u wel proberen, dat is ZO lekker!)

Om het helemaal af te maken ben ik ook maar ineens met naailessen begonnen en verdiep ik mij weer in oude liefdes. Spijtig dat ik geen wijn mag drinken, of dat werd hier de leutigste tijd van mijn leven. Misschien moet ik ook terug wat meer gaan bloggen. Of u het nog wil lezen dat weet ik niet, want ik moet een beetje hetzelfde vaststellen als zij. Dat miljardste weekmenuutje is waarschijnlijk niet het literaire hoogtepunt van uw week, ik weet dat ook wel. Of een zoveelste update over zwangerschapskwalen dat dan wel zou zijn, dat is natuurlijk nog maar de vraag. We zien wel. We beginnen met de herfst te vieren met de lekkerste herfst/winterkost die er bestaat! Dat de huisgenoot het niet lust, laat ik niet meer aan mijn hart komen.

  • Zaterdag: Fricandon met rode kool en puree
  • Zondag: Familiefeest – ’s avonds zien we wel
  • Maandag: Witloof in de oven met puree voor mij, voor S iets uit de diepvries
  • Dinsdag: Idem gisteren
  • Woensdag: Kipzakkip met witloofslaatje en ovenpatatjes
  • Donderdag: Preischotel met gerookte zalm (Libelle)
  • Vrijdag: alleen thuis – overschot of iets uit de diepvries

2 Reacties

  • Upje

    Laat u volledig gaan. Alstublieft?! Ik ben helemaal fan van uw recepten, want gij kookt in dezelfde stijl of op dezelfde manier als ik. Maar nog meer zit ik altijd maar te hopen dat ge ook nog eens iets anders komt vertellen. I luves that!