Weekmenu

Week 4/5 – 10/5

Ik kan u van harte dit en dit aanbevelen, smullen was dat zeg. Deze week opnieuw een gerechtje van haar site: ik wil immers al jaren ossobuco maken maar het is er nog nooit van gekomen. Bij deze dus, ik ben heel benieuwd. Inmiddels eet ik 1 à 2 dagen per week geen vlees of vis and I’m on a roll. Ik blijk vleesvervangers zelfs te pruimen te vinden en het geeft eigenlijk best een nieuwe boost qua inspiratie. Blijkt dat ge helemaal geen linzen met seitanreepjes en koriander moet eten (Of quinoa. Echt, what is UP with the quinoa?), maar eigenlijk best ook gewoon zoiets of zoiets met een vegetarisch schnitzeltje kunt verorberen. En al wil ik mijn horizonten graag uitbreiden, dat soort eten blijft meer mijn ding (en ik heb ook een huisgenoot om rekening mee te houden.) Straks word ik nog zo’n echte, haha! (Will not happen by the way, vooral gehakttoestanden en spekjes zou ik echt wel missen. En barbecue. Oh, mogen we al barbecue??)