Week 15/3/2014 – 21/3/2014
- Zaterdag: Veggie vol au vent met frietjes (V)
- Zondag: Eten @ Gijzenzele
- Maandag: Lentil and mushroom ragu met spaghetti (V)
- Dinsdag: Vervolg (V)
- Woensdag: Pladijs met tartaarsaus en puree en sla
- Donderdag: Courgettetaart met feta en cheddar en slaatje (V)
- Vrijdag: Restjes of …
3 reacties
Ine
Heeft niks met uwe weekmenu te maken: maar volgens mij zat Nino in mijn brievenbus afgelopen week. In het boekske van de Gezinsbond… Of ben ik echt volledig verkeerd? Dat laatste kan gebeuren, het aantal werkende hersencellen is sterk afgenomen sind de geboorte van de jongste!
Trouwens geen tips om te starten met weekmenu’s? Ik begin goed om dan telkens na 2 dagen de mist in te gaan…
Lieve
Uw hersencellen doen het prima, dat klopt van de boekskes 🙂 Wat gaat er juist mis met het weekmenuten, vertel nekeer?
Ine
Ha, ik begin vol goede moed en dan heb ik bv op dag twee al overschot. Overschotjes die te klein zijn om nog deftig van te eten en te veel om weg te kieperen. Ik probeer dat dan op dag 3 te verwerken in/met iets en dan is het al om zeep 🙂 Ik zie steeds ook ineens andere lekkere dingen opduiken waar ik meer zin in heb of waar de man zin in heeft en dan vliegt de menu aan de kant!
Ik moet eerlijk toegeven dat organiseren er de laatste 3 jaar niet meer van komt… Kinders, wisselende uurroosters, nen beginnende zelfstandige in huis,…