Weekmenu

Week 19/7/2014 – 25/7/2014

  • Zaterdag: Frituur. Ik maakte vrijdag ook nog een grote kom pastasalade voor doorheen het weekend (middagen, zondagavond). Iets op dit gedacht maar met volkoren penne, zonder vlees en plus mozzarella, kerstomaten en rucola.
  • Zondag: Eten @ opa
  • Maandag: Balletjes, kriekjes, puree. Met de balletjes van Garden Gourmet. Qua kriekjes ben ik ook lui, die komen uit een bokaal (Eldorado – Colruyt). Eerste keer vervegetariseerd, en het heeft wreed gesmaakt. 8,5/10.
  • Dinsdag: Spaghetti bolognese. Toegegeven, hiermee blijf ik een beetje worstelen. Er gaan – naast de standaard groenten – al een hele hoop champignons in ter vervanging van vlees. Lekker veggie gehakt nog steeds niet echt gevonden. (Het seitan gehakt van Hobbit waar ik zoveel goeds over hoorde kan me toch niet compleet bekoren.)  De saus heeft zonder vlees minder karakter en ik kan het precies toch niet helemaal compenseren, ondanks trucjes (rode wijn, parmezaankorstje, groentenbouillon…). Ofwel zit het in het koppeke. 7/10.
  • Woensdag: Vervolg.
  • Donderdag: Restje / diepvriesportie
  • Vrijdag: Zoetzure noedels met scampi. Ik eet dat enorm graag, recept uit een klein kookboekje. Misschien moet ik dat nog eens bloggen, zo met een lelijke foto bij en al. 9/10.