Weekmenu

Week 2/8/2014 – 8/8/2014

  • Zaterdag: onverwacht bezoek: hapjes en cava (V)
  • Zondag: dagje Cadzand + frituur
  • Maandag: Pasta (volkoren penne) met tomaat, courgette en mascarpone (V) –> Simpel gerecht uit een veggie kookboek. Door mijn wederhelft bereid en heel lekker. Nu heb ik wel telkens de neiging om elk recept te bloggen. Misschien moeten jullie dat maar vragen indien interesse, ik willig verzoekjes gaarne in. 8/10.
  • Dinsdag: Vervolg (V)
  • Woensdag: Risotto met worteltjes en tuinbonen (V) -> Ok, het zijn nog steeds krengen die bonen, want we vonden ze echt niet. Misschien al niet meer het seizoen. Kastanjechampignons in de plaats gebruikt. Onze eerste risotto trouwens en njam, meer van dat! 8,5/10.
  • Donderdag: Wok van quorn en groenten met rijst (V) -> Recept weer uit mijn kleine wok-boekje. Lekker, maar ik had al een vermoeden dat de groenten nogal knapperig gingen zijn (rauwe wortels en sperziebonen in pan gooien, ik vertrouw het nooit. Ik heb meestal gelijk.) De quorn was wel heel lekker zo gemarineerd. Perfect om vlees in wok te vervangen dus dat ga ik nu meer doen. 7,5/10.
  • Vrijdag: Gekookte patatjes, gestoofde worteltjes (diepvriesportie) en quordon bleu (V) -> Niet genoeg restjes verzameld om te overbruggen, dus simpele kost.

Eén reactie