Weekmenu

Week 16/8/2014 – 22/8/2014

  • Zaterdag: Frituur
  • Zondag: Eten @ zus & co
  • Maandag: Vegetarische tajine (V) -> Dat was grappig hé, die keer dat de manmens mij een peperdure tajine schonk en daarna sprak: “ik lust dat eigenlijk niet zo tajine-eten”. Ik heb ze toch maar weer eens afgestoft. Eigenlijk ben ik daar geweldig fan van. Ge gooit daar een hele hoop dingen rauw in, deksel erop, en een half uur later hebt ge een heerlijk smaakvol geheel. Aanrader dit recept! 8,5/10.
  • Dinsdag: Vervolg (V)
  • Woensdag: Zalm met spitskool -> In de tajine moest wat spitskool, dus met de rest maakte ik dit. De 5 minuten dat ge u dan ’s werelds meest geslaagde huisvrouw voelt om al die efficiëntie: onbetaalbaar! Het zijn trouwens superlekkere patatjes, deze. Heerlijk! 8,5/10
  • Donderdag: Spitskoolstoemp met veggie cordon bleu (V) -> Een spitskool ziet er klein uit maar eens ge begint te snijden komt daar geen einde meer aan. Goed voor 2 dagen dus.
  • Vrijdag: One pot Zucchini Mushroom pasta (V) -> Het intrigeerde mij al lang, dat one pot concept. En het lukte, zo leutig! Ik moet nu wel eerlijk zijn: ik heb weer 1 van mijn befaamde snotneuzen, waardoor mijn smaakpapillen het laten afweten. Iets zegt mij dat het toch lekkerder zou zijn moesten de ingrediënten apart bereid worden (groentjes stoven of bakken bijvoorbeeld), maar het kan dus aan mij liggen.