Weekmenu

Week 20/9/2014 – 26/9/2014

  • Zaterdag: Wok (prei, ui, kastanjechampignon, quorn, cashewnoot) met rijst
  • Zondag: Eten @ opa + koken voor andere opa
  • Maandag: Gevulde paprika’s met yochurtsausje en groentenburger –> Zij die haar volk linzen en volwaardige rijst leerde eten! Ik vind dat echt een heel lekker receptje. Ik gebruik enkel prei en doe een half busje room door het geheel. Linzen uit blik zijn een verademing, ik maakte ze ooit al eens zelf maar dat was niet zo geslaagd. Het zal wel vast aan mij gelegen hebben. 8,5/10.
  • Dinsdag: Vervolg (V)
  • Woensdag: Folieke van de wederhelft: zin in mosselen met friet (kaaskroket voor mij)
  • Donderdag: Simpele courgettestoofpot van Dorien met spaghetti -> Ik gooide daar nog wat rucola en parmezaan op, en realiseerde me toen dat ik daardoor ongeveer dit had gecreëerd. En ik had dat binnenkort eens gepland dus daar ga ik nu iets anders moeten voor verzinnen. Niet erg, het was lekker. 7,5/10.
  • Vrijdag: Zuiderse stamppot met gepocheerd eitje -> Wel hé, dat moet u dus echt eens maken. Geweldig lekker vind ik persoonlijk. Dat moet in een kookboekje verschijnen! 9/10.

Eén reactie