Weekmenu

Week 18/10/2014 – 24/10/2014

  • Zaterdag: Frituur
  • Zondag: Eten @ opa
  • Maandag: Hutsepot van spruitjes met rookworst (V) -> Vervang de kippenbouillon door groentenbouillon, koop ergens een veggie rookworst (Albert Heijn!), (laat die vooral niet meekoken maar gewoon even opwarmen) et voilà, heerlijke hutsepot zonder beest! 9/10.
  • Dinsdag: Vervolg
  • Woensdag: Bubble & squeak met kerrie (V) -> Uit Veg! Was ideaal om aan de slag te gaan met wat overblijvende patatjes en spruitjes. Maar ik vond het geheel niet meer worden dan de onderdelen eigenlijk. Hoor mij eens pedant klinken zeg, straks moet ik nog meedoen aan Komen Eten! Het eiers pocheren blijft ook moeilijk, al doen we dat nu veel en volledig volgens de regels van de kunst. Vermoedelijk zijn ze gewoon niet kraakvers genoeg. Tijd voor kipkes in de hof zeg ik! 7/10.
  • Donderdag: Eiers in zure sause (V) -> Hmmm mja. Dat zag er zo lekker uit en was zeker niet slecht, maar het was toch ons ding niet. Ik gebruikte minder mosterd dan nodig en toch overheerste dat wreed. (Ik had precies een kritische week.) 6/10.
  • Vrijdag: Farfalle met groentensausje (diepvries) met quordon bleu en rauwkostslaatje (V) -> Wegens geen restjes genoeg, impro met wat in huis was.
Reacties uitgeschakeld voor Week 18/10/2014 – 24/10/2014