Weekmenu

Week 27/12/2014 – 2/1/2015

  • Zaterdag: Noedels met groenten, geroosterde cashewnoot, ketjap & spiegelei (V) -> Want alles wordt beter met een ei er op!
  • Zondag: Eten @ opa
  • Maandag: Puree-ovenschotel met linzen en groenten (V) -> Receptje toevallig ontdekt door te Googelen en wel een klein beetje aangepast. Geen spinazie, wegens geen zin om zo’n grote zak te kopen en dan weer over te hebben. Linzen uit blik gebruikt, met maar een klein blikje concentraat. Geen kruidenboter er op, omdat dat ook zoiets is dat dan ligt te beschimmelen in de koelkast. De mozzarella zou ik een volgende keer misschien schrappen. Maar verder: lekker zeg! En wat een blog vol inspiratie!
  • Dinsdag: Vervolg (V)
  • Woensdag: Oudejaar: veggie vol au vent met frietjes (V) -> Oudejaar met kleine kindjes, dat is toch een beetje in uw zetel blijven zitten tot na 12 omdat het anders wel heel zielig wordt, om dan de volgende dag nog meer moe te zijn dan anders. En intussen naar boven lopen om kindjes te sussen die wakker worden van de knallen en het hondengeblaf. Om maar te zeggen dat er weinig feestgedruis was. Lekker eten en gezellig met 2, dat wel.
  • Donderdag: Stoofpotje zonder streken (V) -> Tof receptje. En er zaten patatten in, dus de wederhelft was content. De kinders niet zo.
  • Vrijdag: Wok met stukjes, groenten, bakrijst (V) -> Laat u door mijn veelvuldig gebruik van de Bosto bakrijst niet van de wijs brengen, het is zoiets dat ik maar blijf kopen om dan elke keer te denken ‘dat heeft toch niet veel smaak feitelijk’. Maar het klinkt zo lekker!