Weekmenu

Week 14/3/2015 – 20/3/2015

  • Zaterdag: Wok met bakrijst (V)
  • Zondag: Eten @ opa
  • Maandag: Penne met gebrande paprika’s, feta en balsamico (V) -> Ik heb hier geloof ik nog nooit het woord ‘smaakbom’ in de mond genomen. Ik hou alleen maar van superlatieven als ze terecht zijn. Maar deze -> smaakbom! Ik was even bezorgd na het toevoegen van de balsamico dat het balsamicopasta in een balsamicosaus met een vleugje balsamico zou worden, maar na een dagje trekken viel dat geweldig goed mee. Een pasta met ballen, zeker voor herhaling vatbaar.
  • Dinsdag: Vervolg (V)
  • Woensdag: Vervolg (V)
  • Donderdag: Chilipepers gevuld met bonen (Veg!) met yoghurtsausje, rijst en slaatje (V) -> Het was de week van de geroosterde paprika, maar ik vind dat wel leutig om te doen en oh zo lekker. Een eenvoudig receptje, en het werd goed gesmaakt. Ik ben dol op de combinatie van zoiets met een yoghurtsausje, de echtgenoot vindt dat gruwelijk. Dus moet ik dat maar helemaal alleen opeten.
  • Vrijdag: Restjes/diepvriesportie (V)
Reacties uitgeschakeld voor Week 14/3/2015 – 20/3/2015