Uncategorized

Week 28/11/2015 – 4/12/2015

  • Zaterdag: Burgers en rauwkost
  • Zondag: Veggie vol au vent met frietjes
  • Maandag: Groentenhutsepot met Garden Gourmet worst
  • Dinsdag: Vervolg gisteren
  • Woensdag: Spruitjeskaasschotel -> Ik liet de noten weg, omdat ik graag dingen op voorhand maak of de volgende dag de rest opeet, en dan worden noten wak. In plaats van ham gebruikte ik veggie spekjes. Het is eigenlijk een soort stoemp, we vonden het heel lekker!
  • Donderdag: Vervolg
  • Vrijdag: Pasta met zongedroogde tomaatjes en paddenstoelen -> Dat maakte ik eerder al eens, eenvoudig maar echt een aanrader. Ik wilde er zo graag aan beginnen dat ik zelfs de basilicum vergat (en ik had verse staan), maar het was desondanks opnieuw heerlijk. 

Veggievol Hutsepot SpruitjesAH Pastapinterest