Uncategorized

Week 16/12016 – 22/1/2016

  • Zaterdag: Rode kool, puree en quordon bleu -> Soms krijg ik daar zo ineens zin in. Pure nostalgie. In mijn hoofd hoorde er altijd fricandon bij maar kijk, dit was even lekker. Ik maak rode kool klaar met heeeel veel appeltjes erbij, dus het is eigenlijk half appelmoes – half rodekoolmoes. Mmmm. 
  • Zondag: Frituur
  • Maandag: Idem eergisteren
  • Dinsdag: Gevulde pitabroodjes en coleslaw -> Een tijd geleden had de meneer eens ergens het vegetarisch pitavlees van de slager meegepikt en dat lag in de diepvries te liggen. Er lag ook nog een halve witte kool in de frigo, dus hoppa. En wel: het is het 1e product waarvan ik vermoed dat een vleeseter niet zou merken dat het geen vlees is. De kipstukjes neigen ook al naar echt vlees, maar dit nog meer. We vonden het superlekker. 
  • Woensdag: Romige pasta met ricotta, zure room, paprika en zongedroogde tomaatjes -> Tgoh, dat sausje is echt wel lekker, maar het eindresultaat is nogal simpel voor zoveel kookprocessen. Het lijkt op pasta met een bokaaltje saus erover terwijl ge wel hebt staan grillen, ontvellen, stoven en blenden. Ik vermoed dat het daarom niet meer terug gaat komen. 
  • Donderdag: Idem eergisteren -> Tja er waren nog pitabroodjes over, nog coleslaw, nog yoghurtsaus… Het pitavlees vonden we nergens meer (en ja, we reden er voor om, nondedju) dus ging er dit keer shoarma van Tivall in. Ook wel heel ok. 
  • Vrijdag: Verrassingsbroodjes met gegrilde groenten en slaatje

RodeKool

Pita

PastaRicotta

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply