Uncategorized

Week 17/9/2016 – 23/9/2016

  • Zaterdag: Bloemkool in kaassaus, gekookte patatjes en quordon bleu
  • Zondag: Frituur -> Laat ik een 6- en 3-jarige zo vaak frieten van de frituur eten of geef ik die soms restjes om ’s avonds eens in alle rust met de manmens een pak friet te verorberen? Ach, de grote vragen des levens. 
  • Maandag: Ovenschotel met groenten, linzen, abdijkaas en puree -> Ik had het nog niet expliciet vermeld, maar ik heb toch de stap gewaagd om de kroost voltijds boterhammen mee te geven en dagelijks voor het hele gezin te koken. Ik had het al in het snotje, maar ik vind dat best een pak(je) meer werk. Maar bon, so far so redelijk good. 
  • Dinsdag: Vervolg gisteren
  • Woensdag: Aziatische stukjes van GG met currysaus, rauwkost en basmatirijst -> Dat viel in de smaak. Ik had veel te veel maar plots was alles op. 
  • Donderdag: Speltspaghetti met geroosterde tomaatjes en slaatje -> Naar een recept van Mme Zsazsa: een hoop kerstomaatjes met kruiden en olie in de oven, die over uw spaghetti kappen en daar wat room door mengen. Parmezaan erop. Slaatje met rucola, pijnboompitjes en dressing erbij. Heel lekker. Al eet niemand hier graag warme tomaat. Sommige grillen moet ge al eens negeren. 
  • Vrijdag: Turks brood gevuld met groentjes, veggie gehakt, yoghurtsaus…