Uncategorized

Week 1/4/2017 – 7/4/2017

  • Zaterdag: Restjes
  • Zondag: Brunch hier – avond frituur
  • Maandag: Spaghetti Bolognese
  • Dinsdag: Puntpaprika gevuld met quinoasalade en wortel/maïsrondo -> Ik zag het somber in, want op voorhand werd er gezeurd en werden de neuzen met passie opgetrokken. Maar uiteindelijk viel dat zeer goed mee! Door de quinoa nog eens in de oven te gratineren wordt die wat droger, en dat viel hier in de smaak. Iedereen at er met smaak van (voor de man liet ik de feta weg), terwijl ik eigenlijk de enige quinoaliefhebber ben. De paprika bleef wel grotendeels liggen. De rest van de vulling aten we nadien in de week zelfs ’s middags op dezelfde manier (zonder paprika) en ze smulden er van. De rondo is iets nieuws van Colruyt. Iedereen was precies wel enthousiast, ik weet het niet zo goed. 
  • Woensdag: Vervolg eergisteren
  • Donderdag: Groentenbiryani (Veg!) -> Hmm. Een leuk recept en ik kan me voorstellen dat het heel lekker kan zijn, maar met Lieve De Vreselijke Rijstkoker werd dat toch maar matig. Ik weet niet wat het is, maar rijst verwordt in mijn handen helaas quasi altijd tot een soort plakkerige rijstpap, gelijk wat ik doe. En dat maakte het geheel toch wat minder smakelijk vermoed ik.  
  • Vrijdag: Vervolg gisteren
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sealion april 8, 2017 at 7:10 pm

    Rijst vooraf een (paar) uur laten weken in lauw, gezouten water werkt bij mij wel (meestal). Geleerd van het pompoenpilavrecept uit Goed Eten van Dorien Knockaert.

  • Leave a Reply