Uncategorized

Week 22/4/2017 – 28/4/2017

  • Zaterdag: Deze tabouleh, groenteballetjes, seldergratin uit Veg!, rauwkost -> Ik word nu wel de queen van niet-bij-mekaar-passende gerechtjes, maar ok. Zo iets extra met groenten en room en kaas, vermageren is immers niet de bedoeling niet waar is voor mij altijd handig. Ik vond de gratin lekker maar mocht hem ongeveer alleen opeten, kidsproof is hij niet. 
  • Zondag: Eten bij opa
  • Maandag: Vervolg eergisteren -> Vandaag at ik er kipfilet bij. Het spijt me planeet, maar ik ga de komende weken veel zondigen. Vleesvervangers bevatten namelijk ook veel koolhydraten en vlees/vis qua geen, tja… 
  • Dinsdag: Rode kool, gekookte patatjes en worstjes (veggie/kip voor mij)
  • Woensdag: Frittata van wintergroenten uit Veg! met rauwkost -> Ideale kost! En lekker!
  • Donderdag: Aubergine parmigiana uit Veg! -> Ook ideale kost, ook lekker, maar de rest lust het niet. Maar goed dat wist ik, ze aten wat restjes van gisteren terwijl ik alweer bijna heel de schotel op at.  
  • Vrijdag: Gratin van zoete aardappel en prei met ‘vleesje’ -> Ook dit viel helaas niet in de smaak bij de jeugd. Wij vonden het wel ok. Ik vermoed dat ze de grote borden spaghetti en ovenschotels met puree beginnen missen. 
Reacties uitgeschakeld voor Week 22/4/2017 – 28/4/2017