Uncategorized

Week 27/5/2017 – 2/6/2017

  • Zaterdag: Ons dessertdochtertje Indi werd geboren! Het schattige scheetje verdient eigenlijk wel een postje, ik maak er werk van. For diner: ziekenhuiskost. -> Ik ben niet moeilijk of veeleisend en dat soort dingen, maar wat een trieste en vooral ongezonde bedoening is dat toch vaak. Witte boterhammen met confituur als ontbijt, boule de berlin als dessertje na een vettig middagmaal met enkel een zielig hoopje blikchampignons als groente… Ik kon trouwens een vegetarisch menu krijgen en kreeg dat ook elke dag (elke dag dezelfde slappe groenteburger, maar ok, intentie was goed!), maar het voorgerecht was daarbij duidelijk de dans ontsnapt. Een keer scampi, een keer paté en een keer quiche met spek. Hilarisch. Anyways: ziekenhuisfood wat gezonder en appetijtelijker maken: gat in de markt, Jamie’s van deze wereld! 
  • Zondag: Ziekenhuiskost
  • Maandag: Ziekenhuiskost
  • Dinsdag: Kraamkost van opa (koude schotel) / restjes patat in de oven gezwierd / vlees(vervangers) die nog in de frigo lagen
  • Woensdag: Broccolistoemp met groenteballetjes
  • Donderdag: Penne met groenten die ik opdiepte uit de frigo en net niet beschimmeld waren (paddenstoel, courgette, paprika, ui) in getomateerd roomsausje
  • Vrijdag: Rest van de stoemp van gisteren met quordon bleu’s -> verwacht u misschien best aan een aantal weken (maanden jaren??) simpele kost, al ben ik al geweldig fier dat er iets op tafel stond deze week! 
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply