Uncategorized

Week 17/6/2017 – 23/6/2017

 • Zaterdag: braadkip met kroketjes en appelmoes -> Oh kip, het spijt me zo, maar ge zijt te lekker. Wanneer de echtgenoot van huis is, zult ge al eens verorberd worden. 
 • Zondag: frituur
 • Maandag: spaghetti bolognese
 • Dinsdag: vervolg
 • Woensdag: pizza bij opa (4j geleden dat mijn mama stierf)
 • Donderdag: salade nicoise zonder ei
 • Vrijdag: ovenschotel met volle rijst, broccoli, veggie gehakt, saus -> Ik verplichtte mezelf bij baby 3 om eens wat meer hulp te aanvaarden en schakelde kraamhulp in. De dag voordien wilde ik de boel nog afbellen omdat het ‘allemaal wel lukt’, maar nadat ze de was plooide, eten, soep maakte en oprecht vroeg hoe ze me nog kon helpen, was ik al een beetje week vanbinnen. Een beetje zorg in tijden van bleitbabietjes kan nooit geen kwaad. Repeat 1000x, Berckmoes.
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Marijke juni 30, 2017 at 8:21 am

  Ik herken het. Ik ben ook 6jaar geleden mijn mama verloren en bij baby 3(3jaar geleden) heb ik voor het eerst kraamhulp ingeschakeld. Ik dacht het ook allemaal te kunnen. Maar zo had ik ook even tijd voor de andere 2 als ze van school kwamen.

 • Leave a Reply