Weekmenu

Week 28/12 – 3/1

Als u het woord veggie niet meer kan lezen, dan moet u misschien wegklikken. En noteren dat ik niet aansprakelijk kan worden gesteld. Maar ok, ik ga nu echt niet meer zeuren en het gebeuren omarmen. True hippie style! Zo erg is dat niet hoor, vegetarisch eten. En ik ben oprecht wel blij dat er minder dood beest op mijn bord ligt, want ik kan niet ontkennen dat ik daar al lang mee worstelde.

Ik mis in mijn gerechten geen vlees, maar wel sommige gerechten met vlees, als u dat begrijpt. Voorlopig houdt dit in dat het lief geweldig veel kookt, wat hij vroeger nooit deed, dus ik kan het alleen maar toejuichen. Want ik weet dat het gauw ook weer over gaat. Ik ken mijn pappenheimer.

Ik word intussen in spoedtempo kenner van vleesvervangers, vegetarische weekmenu’s opstellen en vleesgerechten omturnen tot veggie-gerechten. In de ogen van echte vegetariërs zal dat wel mietjes-style zijn, maar dat geeft niet. Al vrees ik dat ik deze week wel al linzen aan mijn been ga hebben. Help!

  • Zaterdag: Alleen thuis: diepvriesportie (balletjes in tomatensaus)
  • Zondag: Eten @ Gijzenzele
  • Maandag: Home made veggie burgers
  • Dinsdag: Oudejaar: wat (veggie) gourmet met groentjes etc
  • Woensdag: Kaasschotel @ Gijzenzele
  • Donderdag: Lief maakt ? (spaghetti linzenbolognese?)
  • Vrijdag: Vervolg daarvan