Weekmenu

Week 23/8/2014 – 29/8/2014

  • Zaterdag: Veggie vol au vent van de echtgenoot met verse frietjes (V) -> Heel lekker is dat, echt! Normaal met Garden Gourmet balletjes en stukjes, maar dit keer met balletjes en tofublokjes van Albert Heyn en het was ook perfect. Ik maakte ooit al eens tofu (zo’n bio-blok) en dat was werkelijk VERSCHRIKKELIJK, maar deze waren zeer te eten. Topreceptje, 9/10.
  • Zondag: Eten @ opa
  • Maandag: Volkoren Spirelli (V) -> Maar dan met veggie stukjes en groentebouillon enzo, you know the drill. Zeer kind-proof.  7,5/10.
  • Dinsdag: Vervolg (alleen thuis) (V) -> Er was nogal veel en de echtgenoot was er niet…
  • Woensdag: Nog eens vervolg (V) -> Er was dus wat veel.
  • Donderdag: Knolletjes uit de oven met spiegelei (V) -> Ik was hier heel benieuwd naar. (Hier met zoete en gewone aardappel, knolselder, radijs, ui, look en enkel gekruid met peper en zout.) Zo simpel namelijk. Maar echt, een aanrader! Het moest een tijd langer in mijn terminale oven (een half uur), maar lekker jong! Zoet, zout, pittig, hartig, en dan dat zalige ei… Ik wil dat vandaag alweer maken. 9/10. (De echtgenoot was matig enthousiast maar dat is precies zijn middle name tegenwoordig.)
  • Vrijdag: Knolselderpuree met zeewolf en sausje -> Met de rest van de knolselder deed ik dit. Heel lekker stoempje alweer, kindjes hebben er van gesmuld. (Saus uit een pakje hé, we gaan niet te zot doen.) 8,5/10.

Eén reactie