Weekmenu

Week 21/3/2015 – 27/3/2015

  • Zaterdag: Pitabroodje met falafel (V) -> Ik maakte al eens falafel, maar dan gefrituurd. Zo in de oven werkte dat niet heel perfect, echt krokant kreeg ik ze niet. Maar het was wel lekker en natuurlijk gezonder. Nog niet ’s werelds grootste falafel-fan (nochtans eet ik heel graag kikkererwten), misschien heb ik het perfecte recept nog niet gevonden.
  • Zondag: Eten @ opa (V)
  • Maandag: Stacked roasted vegetable enchiladas (V)
  • Dinsdag: Vervolg (V)
  • Woensdag: Penne met spinazie en champignons (V) -> Pancetta vervangen door champignons. Lekker. Ik had er wel een veggie spekblokje in kunnen verdragen, maar die zijn dus echt zomaar ineens spoorloos bij Colruyt en elders amper te vinden. AWOERT!
  • Donderdag: Vervolg (V)
  • Vrijdag: Bloemkool in kaassaus, gekookte patatjes en quordon bleu (V)
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply