Uncategorized

Week 18/6/2016 – 24/6/2016

  • Zaterdag: Groentefricassee (ik voegde ook nog wat quornblokjes toe) met kroketjes
  • Zondag: Pita met vals vlees, coleslaw, rauwkost en yoghurtsausje -> Dat is zo stilaan een beetje mijn lievelingseten, hmmm. Ik zal toch nooit een echte worden. 
  • Maandag: Vervolg
  • Dinsdag: Vervolg zaterdag
  • Woensdag: Een ovenschotel in laagjes met linzen, groenten, puree -> ik vertrok van deze maar paste het hier en daar aan. De linzen bakte ik samen met stukjes rode en gele paprika en gesnipperde ajuin, daar voegde ik een blik cubetti aan toe. Gekruid met peper, zout, look en gerookt paprikapoeder (topspul dat). Dat in een ovenschotel, daarop sneetjes abdijkaas. Daarop een laagje gegrilde courgette, daarop puree, dan wat panko en gemalen kaas. Kinders aten het ook heel graag (enkel de courgette werd er uitgepeuterd, een succes dus!).
  • Donderdag: Vervolg
  • Vrijdag: Een one pot primavera pasta op dit gedacht (zonder broccoli)
Reacties uitgeschakeld voor Week 18/6/2016 – 24/6/2016