le nouveau bébé est arrivé

Twee!

Photobucket

Het kon niet meer zijn. Al die gemoedsrust, lijfelijke rust, quasi elke dag een vlot slapend kind en wijn in de zetel. Een huishouden dat best te handhaven lijkt als ge de kasten dicht houdt en de poetsvrouw frequent laat passeren, stapels was waar ge gerust al overheen kunt kijken. Mooi geplande weekmenuutjes, georganiseerd boodschappen doen. Amper nog ‘help-boehoe-ik-kan-het-niet-aan’ en ’thistooshallpassthistooshallpassthistooshallpass’. Zelfs de hysterische peuterbuien aanschouw ik meestal met de glimlach en de woorden: ‘mijne lieve jongen, als ge ooit eens klaar zijt met schreeuwen, kom dan maar bij mama.’ Het kon dus eigenlijk wérkelijk niet meer zijn, al die zen. Bah zeg.

Wees dus welgekomen, rustverstoordertje nummer 2. Wij verzoeken u vooral vriendelijk om een met een klein beetje minder poeha ter wereld te komen dan nummertje 1. En ook natuurlijk om een grotere fan te worden van nachtrust (slapen is echt de max! luistert maar gewoon naar uw moeder!). Maar goed, ook al uw fratsen zijn u bij deze al vergeven. Wees zeer welgekomen, nummertje 2! We’ll see you ergens omtrent half maart!

Ik weet niet of we nog een werktitel in het leven gaan roepen. Nummer 1 was hummeltje, dus opperde ik voor nummer 2 even pummeltje, maar dan belt u weer de kinderbescherming. Door de collegae werd het arme kind Abdurrahman gedoopt, echter geheel zonder mijn akkoord. Ach ja, werktitels zijn zo 2010.

Reacties uitgeschakeld voor Twee!