Dingeskes

Doet die ook al van gesponsord? Jawel!

Maar met die titel bent u onmiddellijk gewaarschuwd, dus als u dat niet graag leest dan bent u nu reeds verdwenen. Een tijdje geleden kreeg ik van de – het moet gezegd – bijzonder vriendelijke mensen van Oogappel.be de vraag of ik zin had om enkele producten te testen. Ik voelde me op slag een echte blogster en pinkte een traantje weg. Want geef nu toe, zoveel weekmenuten en waarlijks nog geen zakje droge saus krijgen, het kan toch eigenlijk niet zijn. (Ooit wist iemand me wel een keer te melden dat ze mijn stukje over maandstonden hilarisch vond en me daarom iets wilde aanbieden, maar aangezien ik nooit over maandstonden heb geblogd, heb ik dat maar zo gelaten. Ge weet toch ook maar nooit wàt zo iemand u dan precies wil aanbieden, niet waar.)

Zeer technische gedetailleerde reviews zult u hier niet terug vinden, voor die dingen kan u ook op hun site terecht. Wij testten voor u het Oxo tot eetsetje uit, dat inmiddels eigenlijk dagelijks wordt gebruikt en onbewust maar zeker het vorige setje heeft vervangen. Veel kunt ge daar niet over zeggen: het is handig, mooi, degelijk en er past zelfgemaakte cake in: meer heeft een peuter niet nodig, zoals u kan zien. (Helaas voor hem passen er ook spruiten in, een foto daarvan bespaar ik u.)

 photo Eetset_zps43bde02a.jpg

Ik mocht ook de  3-in-1 Dot.pot testen (enfin, niet ik, dat zou wat raar zijn), maar voorlopig moet ik u daarover helaas het oordeel verschuldigd blijven… Peuter vindt het alvast wel OK om daar eens op plaats te nemen en zich intussen wat te amuseren met een boekje of de iPad (tja, het kind van zijn vader…), maar er belandde nog nooit iets in.

 photo Potje_zps94219350.jpg

Of wacht, één keer een plasje, maanden geleden, compleet onbedoeld en toevallig. En ons feestgezang en -gedans nadien ter proficiatering (woorden uitvinden dat mag op uw eigen blog) haalden duidelijk niets uit, dus dat telt niet. Het ziet er dus naar uit dat we het een tijd met 2 pamperkindjes zullen moeten doen… Enfin, volgens mij is dat verder echt wel een puik potje hoor, ik weet het u nog te vertellen. Rather sooner than later!

(Ps. Zakjes droge saus zijn nog altijd welkom.)

Reacties uitgeschakeld voor Doet die ook al van gesponsord? Jawel!