handenarbeid,  zever, gezever

Give away. Wuk? Jawohl, give away!

Ik weet niet of u zich dit nog herinnert en daarbij dacht ‘Pff, de oplichtster, ze piept er niet meer over’, maar er zijn wel degelijk 3 mensen die toen een pakketje hebben toegezonden gekregen. Sarah wegens dichtst bij het gewicht, Wendy wegens correcte datum en Tamara wegens correcte voorspelling van geen navelplop.

Nu moet u weten: door heel het anticlimaxgedoe en de 3 weken ziekenhuis voor de eerstgeborene, is de kraamtijd hier een beetje in de soep gedraaid en hebben we toch wel minder bezoek gekregen dan eigenlijk verwacht. Bovendien was ik op het einde der zwangerschap sowieso al een beetje in een haak-overdrive geschoten, waardoor er nu toch nog wel wat sleutelhangertjes over zijn. Om ze te gebruiken voor een volgende gebroedje zijn het er veel te weinig, en dat zou voor dat gebroedje natuurlijk ook best wat zielig zijn, dus dat plan laten we varen.

De leuke give aways op andere blogs brachten me op het idee om er aan jullie wat uit te delen, omdat jullie zo lief zijn natuurlijk. Akkoord, het is niet zo’n spectaculaire give away als elders, maar bon. Wie er graag eentje zou krijgen, laat uw voorkeur achter in comments, ik geef er van elk eentje weg. (Van de octopi – meervoud van octopus, uiteraard – zijn er trouwens maar 2 meer, benieuwd of die ook hier de populairste wordt).

U mag gerust naar hier linken opdat ik ze kwijt geraak, want vele van mijn lezers kennen me irl en hebben er al eentje. Ik zal binnen een week of 2 eens testen of het hier ten huize aanwezig onschuldig kinderhandje al briefjes kan trekken.

Reacties uitgeschakeld voor Give away. Wuk? Jawohl, give away!