Hummeltje

Eens zien anders?

Ik weet het, het is hier stil en saai. Mijn inspiratie is een beetje zoek. Maar wees niet bang (want dat bent u natuurlijk): een blog-stop, dat ben ik niet van plan. U zal dat wel merken, ik ben van het principe: is er even geen goesting of geen inspiratie, dan blog ik even niet. Easy-peasy.

Is er hier dan niets gaande? Ja, natuurlijk wel. Zo heb ik bijvoorbeeld uiteindelijk geen zwangerschapsdiabetes en gaan wij wegens een overdaad aan vervloekte voortekenen voorlopig niet op reis. Ook hebben we ongeveer een geboortekaartje klaar en hebben we als echte volwassenen een geboortelijst klaarliggen.

Maar u ziet, veel van dit nieuws bevat wel wat baby-vibes. En daarmee wil ik u niet overbelasten, want dit is geen strikte baby- of kindjesblog. Een beetje, dat wel. Stoort u dat, dan klikt u best even weg, want ik kan het niet laten u mijn Baby even voor te stellen. Ik was daar nogal ondersteboven van, namelijk. Uw buik kan dan groeien en af en toe wroetelt er iets flink daarbinnen, maar als ge dit plots te zien krijgt, zijt ge weer even helemaal verstomd.

Kijk!

Wie ons kent, mag gokken op wie hij/zij lijkt. Wij komen er niet uit. Maar weet ge wat, ik heb nu al een vermoeden dat het antwoord op mijn eigen vraag absoluut Ja zal zijn…

Reacties uitgeschakeld voor Eens zien anders?