Nino

3 maanden Nino

En wat zegt dat?

  • Zoon benadert stilaan het dubbele van zijn geboortegewicht. Dat ziet en voelt ge. We hebben nu een flinke brok baby in plaats van een teer klein poppetje. Het maatje 50 is nu officieel te klein, de 56 net iets te klein en de 62 net te groot. Maar aangezien net te klein hem op een Tiroler doet lijken, gaan we meestal voor net te groot.
  • Ik vind het een zeer speciaal geval, maar dat zal elke moeder wel vinden. Hij lijkt nu al vol deugnieterij te zitten en is enorm geïntrigeerd door de omgeving. De lusters en staanlampen vindt hij dikke pret, maar ook moeder en vader zijn wel te pruimen. Lachen en kraaien kan hij als de beste en ja, ik moet het toegeven, ik vind dat heerlijk.
  • Hij groeit nog steeds louter op basis van boobiemelk, die nog steeds (argl) om de 2 uur wordt aangevoerd. Volgens mij zou hij het langer kunnen uithouden, op voorwaarde dat hij genoeg zou drinken. Maar na het lessen van de grootste dorst is hij nu vaak zo afgeleid, dat echt drinken er niet meer aan te pas komt. Overal is er wel iets waar hij dringend naar moet kijken (een lampje! een orchidee! de muur!). Dat is dus alweer een vers ‘probleem’ dat ge bij een boreling absoluut niet hebt. Tips zijn welkom.
  • Het plan van de structuur heb ik voorlopig laten varen. Een gegeven paard moet men niet in de bek kijken. Let’s go with the flow, laat ik daar nu net redelijk goed in zijn.
  • Eindelijk ging ik ook eens op nacontrole bij de vrouwendokter, alwaar ik werd goedgekeurd. Er werden ook minder leutige dingen gezegd, maar er werd mij op het hart gedrukt geen schuldgevoel te kweken. Ik doe mijn best.
  • En kijk, moeder heeft eens van fotosessie gedaan!

Reacties uitgeschakeld voor 3 maanden Nino