Nino

Kijk, dat verstaat mij al zeg.

Vreemd hoe dat allemaal loopt… Dan zijt ge zwanger, loopt dat onverwachts allemaal niet zo vlot verder en zijn er zoveel mensen die met u meeleven. En dan zit ge met een boel onduidelijke medische zaken, die ge zelf niet altijd zo goed verstaat. En wilt ge wel antwoorden als mensen vragen wat er aan de hand is, maar is dat natuurlijk niet zo evident. Wegens nogal privé, maar ook allemaal onvoorspelbaar.

Laat ons zeggen: de zoon doet het zeer goed. Hij heeft het moeilijk gehad, bij de zwangerschap of tijdens de geboorte, en dat zou misschien wat gevolgen kunnen hebben. Op motorisch vlak. Of misschien ook niet. Het is zeer onvoorspelbaar allemaal en we gaan er ons daarom niet op focussen, wat dat is al iets te veel gebeurd in zijn eerste levensweek. En ik zou na al dit gedoe graag eindelijk eens een beetje blij zijn met mijn zoon. Opgevolgd zal hij hoe dan ook worden, maar verder bekijken we het ‘nu’ en zijn evolutie. En die is prima.

Zoals u ziet, is hij wel al geniaal en begrijpt hij wat ik zeg.

Zoals u ook ziet, geeuwt hij de pannen van het dak. Ik krijg er vreselijk de slappe lach van, maar dat is nu nog niet zo handig. Kch en al, voor de goede verstaander.

Ik weet niet hoe dat met u zit, maar ik vind hem redelijk very cool.

Reacties uitgeschakeld voor Kijk, dat verstaat mij al zeg.