Uncategorized

Week 10/12/2016 – 16/12/2016

  • Zaterdag: Veggie vol au vent met frietjes en rauwkost
  • Zondag: Burgers en rauwkost
  • Maandag: Ribollita met geroosterd zuurdesembrood -> Ik deed er opnieuw de flower sprouts in waarop ik in het Colruyt assortiment al een tijdje aan het wachten was. Inmiddels lust mijn kroost dat heel graag en ik ben daar mogelijks een beetje trots op (want geef toe, een soepje vol groenten en bonen en groene gekookte blaadjes, het is niet direct even appetijtelijk als een bord frieten met appelmoes). 
  • Dinsdag: Vervolg
  • Woensdag: Fettucine met ricotta, spinazie en pijnboompitjes -> Heel simpel, snel klaar maar lekker gerechtje! Ik ben echt wel fan geworden van ricotta als pastasaus. En ok, de groene blaadjes werden bij dit gerecht vakkundig aan de kant gewerkt but hey, you can’t win ‘em all. 
  • Donderdag: Spinaziestoemp met stukjes zelf gepaneerde lengfilet (een veggie rondo voor de man) -> En hop nog eens dood beest, wat ons leerde dat de kindertjes best graag witte vis lusten. 
  •  Vrijdag: Home made hotdogs (veggie worstjes GG) -> Garden Gourmet heeft naast de braadworst ook een soort vegetarische zwanworstjes die ik al een tijdje eens wilde proberen. De man vond het niet bijzonder maar de kindertjes en ikzelf vonden het heel goed op Zwan worst lijken eigenlijk wel. En zelf uw eten samen stellen (mét ketchup), altijd een winner. 
Reacties uitgeschakeld voor Week 10/12/2016 – 16/12/2016