Uncategorized

Week 14/10/2017 – 20/10/2017

  • Zaterdag: Wok met volle rijst, broccoli, appel, sojascheuten en veggie stukjes
  • Zondag: Frietjes met stoofvlees/veggie vol au vent bij opa
  • Maandag: Omelet met broccoli, pompoen, prei, veggie spekjes en ricotta -> Lekker, kinders waren niet enthousiast. Dat is zo wel wat de rode draad tegenwoordig, misschien moet ik het maar gewoon niet meer vermelden. 
  • Dinsdag: Ovenschotel met orzo, aubergine, mozzarella en oregano van Ottolenghi -> Helemaal top vind ik persoonlijk (en de kinders, zie eerder). Maar pech voor hen, het komt zeker nog op tafel!
  • Woensdag: Ovenschotel met champignons, prei en wortelpuree -> Iedereen at nog eens welgezind mee, oef!
  • Donderdag: (man weg) vervolg gisteren
  • Vrijdag: Gevulde butternut (zoiets zonder gehakt) met groenteballetjes -> Ik had het gehakt door veggie kunnen vervangen, maar wegens de groenteballetjes niet gedaan. Ik had nog wel een half potje ricotta over, dat ging er nog doorheen. En geen dragon maar wat currypoeder. We zijn overmoedig tegenwoordig! Was lekker vond ik. Mijn kippen vonden dat ook. De voorbije 2 weken was moeder veel te avontuurlijk en aangezien mijn kroost uitgehongerd geraakt, komen er dagen vol kroketten, appelmoes en spaghetti aan. (Ik denk dat de rode draad eigenlijk is dat ze geen pompoen lusten en dat ik daar elke herfst toch weer lustig mee aan de slag ga, ik vermoed helaas dat ik het volgend jaar gewoon weer ga doen.)
Reacties uitgeschakeld voor Week 14/10/2017 – 20/10/2017