Uncategorized

Week 15/10/2016 – 21/10/2016

  • Zaterdag: Frituur
  • Zondag: Balletjes in tomatensaus met puree -> Alles was op en er was dikke ruzie om de laatste bal. 
  • Maandag: Spaghetti bolognese met seitangehakt
  • Dinsdag: Vervolg -> Tegenwoordig doe ik deel 2 de dag nadien in een ovenschotel en werk ik dat af met paneermeel en kaas. Zo is het toch een beetje anders dan de dag voordien. 
  • Woensdag: Spruitjeshutsepot met rookworst van Tivall
  • Donderdag: Vervolg
  • Vrijdag: Rode kool, puree en schnitzel -> En ja, het is gebeurd, we zijn beland bij het saaiste weekmenu ooit verschenen… Al hoorde ik hier in huis niemand klagen, er werd elke dag vlotjes en met smaak gegeten. Zelfs van de spruitjes. Dat blijft immers een topgerechtje. Hebt ge dat al gemaakt? Allez doen!
Reacties uitgeschakeld voor Week 15/10/2016 – 21/10/2016