Uncategorized

Week 15/4/2017 – 21/4/2017

  • Zaterdag: Restjes -> Ik at nog iets apart na een “als dat zo blijft gaat ge insuline moeten spuiten” boodschap. Een afgewogen portie patatjes gebakken met een hele bak champignons, tomaten en 2 spiegeleitjes. Safe maaltje weet ik al inmiddels, maar echt apart koken en eten voor een paar weken is toch niet het streefdoel.  
  • Zondag: Frituur -> Ik zat nog steeds een beetje in het “ik moet nu toch niet alles laten” en at netjes een afgebakend klein pakje met 1 garnaalkroket om het eens uit te proberen. Mislukt experiment, veel te hoge waarde nadien en de ochtend nadien nog steeds. *schrapt frituur voor de komende weken*
  • Maandag: Ik weet het echt niet meer, stel u dat voor -> Ik nam deze dag ook mijn weekmenu in de hand, herbegon alles dan maar compleet en stelde nieuwe boodschappenlijstjes samen. Niet zagen maar doen vrouw. 
  • Dinsdag: Gestoofde bloemkool, gekookte patatjes, veggie balletjes / kipfilet, roomsausje -> Zeer goed gegeten, geen hoge waarden. Patatjes afwegen, de rest minder streng. Het is een beetje meer werk (zeker als uw kippen tijdens het koken een ontsnappingspoginkje ten berde brengen en zich in het veld naast uw huis bevinden), maar smaakte goed. We zijn vertrokken. Voor mij terug een beetje vlees en vis hier en daar, want laten dat nu net de dingen zijn die ik wel mag eten. Diabetes en veggie gaan niet zo goed samen blijkbaar (peulvruchten bevatten bv blijkbaar keiveel koolhydraten)… 
  • Woensdag: Lasagna van zoete aardappel, courgette, aubergine -> Low carb dus zou weinig problemen mogen geven, en dat klopte. Ik woog niets af en at tot ik genoeg had, zonder troubles. Nadeel: de kroost gruwelde. Zuchtje. Ik vond het wel heel lekker eigenlijk. 
  •  Donderdag: Vervolg -> Dussss hadden we veel over voor vandaag, voor de kroost haalde ik wat restjes uit de diepvries. Een beetje gedoe zal niet te mijden zijn, vrees ik. 
  • Vrijdag: Curry met kokosmelk, groenten (prei, tomaatjes, ajuin, appel) en veggie stukjes met bloemkoolrijst -> Ook low carb, ging ook goed. Werd beter gesmaakt door iedereen. 
Reacties uitgeschakeld voor Week 15/4/2017 – 21/4/2017