- Zaterdag: KERSTAVOND -> pitachips met romanescodip en philadelphiadip, een plukbrood / soep van wintergroenten en gerookte makreel met broodstengels / videe met schorseneren en boschampignons (veggie) of videe met parelhoen en boschampignons, denneappeltjes en warme appel gevuld met veenbessen, zelfgemaakte mayonaise / dessert door neefje (zelfgemaakt ijs in profiterol, chocoladesaus en gesuikerde amandelschilfers) -> Afgezien van het feit dat ik ergens onderweg mezelf doopte met kokende bouillon, ging het vlot en was het geslaagd!
- Zondag: Restjes, uiteraard
- Maandag: Rode kool, puree en quordon bleu
- Dinsdag: Quiche half met/half zonder gerookte zalm, broccoli en prei + witloofslaatje -> Ik had de quiche tijdelijk afgezworen omdat het nooit meer goed lukte, bij deze weer eens een poging. Het was wel ok, de zoon vond het maar niets. En toch nog altijd te ‘nattig’ naar mijn goesting.
- Woensdag: Volkoren penne met rode pesto en een beetje vanalles (mozzarellaballetjes, kerstomaat, rucola, pitjes, parmezanschilfers) -> De kinders lustten de penne met pesto en quasi niets van de ‘vanalles’, maar bon.
- Donderdag: Gebakken rijst met (valse) kip -> Al heel veel versies van nasi geprobeerd, deze viel gelijk wel heel goed in de smaak hier. Er werd zelfs niet gegruweld op de sojascheuten.
- Vrijdag: Restjes