Uncategorized

Week 3/6/2017 – 9/6/2017

  • Zaterdag: Ik had zelf voor de bevalling al wat kraamkost bereid en ingevroren en diepte vandaag eentje op: balletjes in tomatensaus met puree
  • Zondag: Frituur! -> Ik was dolenthousiast op voorhand, maar kreeg het totaal niet op en at nadien nog een kom fruitsla. Lap, mijn lijf is vast belachelijk gezond geworden (of heeft een fruittekort, want dat mocht ook amper met die diabetes). 
  • Maandag: Lauwwarme pastasalade (zonder kip) -> Hmm ja. Het verse kindje kronkelde en bleitte heel de avond en er begon mij iets te dagen van paprika’s en borsten en mijn kinders die daar als baby niet zo goed tegen kunnen. Enfin, mogelijks had het er niets mee te maken, maar ik durfde de rest dus toch niet meer opeten (bleitbaby’s dienen immers ten allen tijden vermeden te worden). Zodoende kookte ik woensdag weer iets apart voor mezelf, en ik denken dat ik daar vanaf was!
  • Dinsdag: Wraps met veggiegehakt en groenten, rauwkost, zure room
  • Woensdag: Vervolg eergisteren (patatjes, worstje en rauwkost voor mij)
  • Donderdag: Quiche met gerookte zalm (half) en broccoli
  • Vrijdag: Gratin van bloemkool, patatjes en kaassaus met veggie schnitzel
Reacties uitgeschakeld voor Week 3/6/2017 – 9/6/2017