Uncategorized

Wiebennekik?

Lieve, aka ninfita, aka ninfje, wegens veelvuldig vergeleken met een elfje omwille van bleke huid, smal gezicht en grote oren. Affiniteit voor de Spaanse taal gecombineerd met puberale fantasie transformeerden elfje ooit in ninfita. Afgekort ninfje.

27-something. Als ik mijn geboortecertificaat mag geloven. De politicus aan de deur die rechtsomkeert maakte omdat “ik waarschijnlijk nog niet mocht stemmen”, denkt er vermoedelijk anders over. Alsook de dame die me met nieuwjaar vroeg hoe mijn examens in het middelbaar waren geweest.

Klinisch psychologe afgestudeerd aan de UGent. Na jaren arbeiten in de sector Bijzondere Jeugdzorg, even het professionele spoor bijster.

Samenwonend te Oost Vlaanderen met een Apple-verslaafd lief. In het bezit van zwarte kat Billie en koddige cocker Belle.

Een passie voor eten en koken, maar geen inspirationeel wonder. Ik volg alleen recepten en kookboeken.

Had ik veel centen en plaats, dan liep ik hier dagelijks rond in een tuin à la Jamie Oliver alwaar ik vrolijk zou struikelen over de tomaten, pompoenen, rapen en kooltjes. Voorlopig stel ik het met mijn verse kruidenbakken op het terras en jaarlijks enkele minikomkommertjes van 1 te dure plant.

Eet en maakt liever een pot stoverij met verse frieten, dan een kwarteltje op een bedje van zalfjes van infusies. Die stoverij hoort dan wel minstens 4 uur te pruttelen in een Creusetpot, dat dan weer wel.

Nogal behoorlijk lui, tenzij van iets gebeten. Dan is er geen houden meer aan. Tijdelijk voorbeeld: beesten haken. Langduriger voorbeeld: schoenen kopen.

Zot van reizen, al heb ik wat dat betreft nog lang niet genoeg op mijn palmares staan. Droombestemming: Australië. Het Australië van Ramsay street en Summer Bay. Ook zot van flauwe soaps, zoals u merkt.

Blogster van het eerste uur. Ik blogde reeds toen daar nog amper media voor bestonden. Een kleine tien jaar geleden ontsproten de eerste publieke schrijfsels mijn brein. Ik ging van redbox naar blogspot om te eindigen in donkere afgesloten lagen van het www, daartoe gedwongen door een privé leven dat anno 2005 iets teveel begon te lijken op een slecht Flairartikel. Of een seizoen van Thuis meets Familie featuring Days of our Lives. Ik dook onder en gooide voortaan enkel nog zielenroerselen bloot ten aanzien van zeker-bekenden. Ik heb die tijden vaarwel gezegd, alsook de bijhorende blog die eigenlijk gewoon een flauwe forum lay-out had en de naam blog niet waardig was.

Om maar te zeggen: I’m back!

Reacties uitgeschakeld voor Wiebennekik?