Weekmenu

Week 1/11/2014 – 7/11/2014

  • Zaterdag: Knolletjes uit de oven met spiegelei (V) -> Ik blijf dat top vinden.
  • Zondag: Eten @ opa -> En ge weet het hé, ’s avonds frituur. Mijn decadente geheim ontmaskerd, dedju.
  • Maandag: Ovenschotel met champignons, prei en wortelpuree (V) -> Zoete heerlijkheid! Mijn kinders aten de restjes op als uitgehongerde wolven. Dat verdient een dikke 9 op 10. (Bestaat er eigenlijk ook zoiets als een dunne?)
  • Dinsdag: Vervolg (V)
  • Woensdag: Groentecurry met stukjes en rijst (V) -> Ook al lekker. Beetje gemakkelijk en lui (want ik kocht ook nog eens gewoon een wokmix), maar dat moet kunnen. 8/10. Ik had nu precies wel al door dat we met een rijstprobleempje zouden zitten.
  • Donderdag: Rijst van gisteren (V) -> Want ja ik bleek rijst gekocht te hebben die compleet verwordt tot pap. Het was nochtans ethisch verantwoorde rijst dus mijn verwachtingen waren hoog. Helaas werd het vandaag bijgevolg eerder gebakken rijst-pap. 5/10. (Voor mijn bereiding, niet voor Dorien haar recept.)
  • Vrijdag: Vertrek Roompot (Mevrouw de superhuisvrouw pakte nog in na een halve dag werken, een winkelbezoek, het plooien van een was en het opruimen van een huis. Ik nam zelfs eten mee voor ’s avonds: een pot appelmoes, een zakje patatten en veggieburgers. Zelfs het zoutvatje ging in de valies. Weg mijn dolle enthousiasme toen ik ginds bedacht dat vetstof ook wel eens handig zou zijn om die burgers in te bakken. Enfin, er ging nog wel meer mis dat weekend, maar voor ik u weer een blogje beloof dat niet komt, zal ik maar zwijgen. In de microgolf opgewarmde veggieburgers zijn trouwens nog best eetbaar. Of we hadden heel veel honger om 23u na 2 uur gehuil van de peuter, dat kan ook.)
Reacties uitgeschakeld voor Week 1/11/2014 – 7/11/2014