Weekmenu

Week 16/3/13 – 22/3/13

Bon, eten moet er zijn en boodschappen eigenlijk ook eens ge een gezin hebt (een gezin!), dus we kunnen evengoed proberen ineens verder te doen met het weekmenuten. Koken voor 2 dagen blijft absoluut mijn ding dus we breiden dat wat uit. Ik heb deze week al een bloemkoolgratin weten te fabriceren, dus ik ben best hoopvol. Al vrees ik dat het op de dagen dat ik de 2 kindertjes in huis heb wel eens de mist in zou kunnen gaan… Dan zal dit meer van toepassing zijn.


 photo Pinterest_zpsaa24a4ee.jpg

Helaas was ik ook vergeten dat ik vorige keer met een grote boog rond bepaalde dingen heen moest lopen (vnl paprika en ajuin) wilde ik geen krijsbaby creëren. Dit keer ga ik dat precies gewoon maar niet uittesten, dus dat perkt wel wat in qua koken… Redelijk wat eigenlijk, als ge daar bij stil staat. Jammer, maar het is tijdelijk.

 • Zaterdag: Fishsticks (van moetens want we lieten een hele doos per ongeluk ontdooien… beetje moe, wij?) met appelmoes en puree
 • Zondag: Lief heeft schoonpapa uitgenodigd voor stoofvlees met frieten (dat hij gaat bereiden, we spreken zoiets niet tegen)
 • Maandag: Jamie’s vistaart
 • Dinsdag: Vervolg gisteren
 • Woensdag: BV proof Spaghetti bolognese
 • Donderdag: Vervolg gisteren
 • Vrijdag: ik-weet-het-nog-niet

3 reacties

 • Sara

  Ik ben helemaal fan van “I took a shower and kept the kids alive.” En eerlijk…zelfs dat eerste schoot er bij mij soms in, vaak bleef het bij een kattenwasje! 😉

  Jouw weekmenu ziet er voor mij dus al fantastisch uit, ik was heel wat minder georganiseerd dan jij! Maar voor zover ik me herinner, zijn wij toch ook nooit verhongerd, dus zal het jou zeker wel lukken met de twee kindertjes in huis. Jammer van de kookbeperkingen, maar gelukkig is het inderdaad maar tijdelijk. Uitproberen zou ik zo precies ook niet doen, alhoewel het naar het schijnt wel helpt om paprika’s te schillen.
  Veel succes enne…eet smakelijk!

 • Lies

  Goh, als het een makkelijke baby is, zoudt ge dat wel kunnen proberen hé. Ik heb nooit ook maar één ding aan mijn eten moeten veranderen, voor geen van beide, dus misschien hebt ge sjans en is deze baby zo gevoelig niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *