Week 19/11 – 25/11
Weeral die pasta? Ja! Dat is dus echt te gemakkelijk en te lekker voor woorden. En we kunnen daar dan nog eens 2 dagen van eten (als je de de rucola, parmezan en pijnboompitjes apart houdt en pas toevoegt op het bord, is dat de volgende dag gewoon even vers en lekker). Win, double win, triple win. En om alweer de rest van de rucola niet verloren te gaan, hergebruiken we die op donderdag. Paneren is wel een beetje een vies werkje, maar goed. Ik heb zo een vermoeden dat dat wreed lekker gaat zijn.
Vrijdag gaan we nog eens voor zeeduivel, met de schrik in het hart. De 1e keer was dat heerlijk, de 2 keer overgaar en laat ons zeggen dat dat bij zeeduivel geen strak plan is. Quasi oneetbaar wordt dat beest. Alweer spanning dus!
- Zaterdag: steak, frietjes, champignonsaus en rauwkost
- Zondag: afhaal ofzo
- Maandag: Broccoli in kaassaus, gekookte patatjes, boomstammetjes
- Dinsdag: Pasta met pancetta, trostomaatjes…
- Woensdag: Vervolg gisteren
- Donderdag: Kippengehaktbroodjes met puree en tomatensla
- Vrijdag: Zeeduivel en geplette aardappel met andijvie en bacon