Week 20/10 – 26/10
Soms gaat dat denken over het (twee)weekmenu enorm vlot, maar soms blokkeert dat ook een beetje in mijn hoofd. Ik geef dat grif toe. Dan vind ik niets (nieuws), is het een last in plaats van leuk, komt het niet uit met de organisatie van de boodschappen, of weetikveelnogwat. Deze keer was het nog eens van dat. Ik kocht dan maar het nieuwe boek van Meus en kreeg op slag inspiratie voor nieuwe menuutjes en combinaties. (Ik probeer zo weinig mogelijk weg te gooien, dus planning in weekmenu’s en hun ingrediënten is dan wel wat nodig). Voorlopig zal u daar nog niet veel van merken want ik kocht het boek pas na het weekmenugezwoeg…
- Zaterdag: ik weet het nog niet
- Zondag: ’s middags bij de gebuur, ’s avonds?
- Maandag: Hutsepot van spruitjes met rookworst
- Dinsdag: Vervolg gisteren
- Woensdag: Gegratineerde kip met mozzarella + stokbrood
- Donderdag: Kabeljauw/venkelschoteltje met puree
- Vrijdag: Overschotjes of iets à l’improviste