Weekmenu

Week 27/4 – 3/5

Er is iets aan de hand. Ik heb er geloof ik niet enkel een kind uitgeperst, maar ook wat kookvaardigheden. Dit liet ik halvelings mislukken en ook dit werd compleet niet wat het moest zijn. Beiden waren nog enigszins eet – en/of redbaar, maar ik heb toch een beetje schrik gekregen. Na kind 1 begonnen – na 10 probleemloze jaren – plots mijn bechamelsauzen te mislukken, en nu dit. Onrustwekkend!

De veggiedag(en) bevalt mij dan weer prima. Zoals wel vaker in mijn leven blijkt het omdraaien van de knop het lastigst, maar valt het eens dat gebeurd is allemaal heel erg mee. (Dat mijn maaltijden voorlopig toch niet meer zo ontspannend zijn omdat ik het moet trachten te verorberen met een al dan niet huilend kind op mij, zou ook kunnen meespelen natuurlijk.) Suggesties voor lekkere gerechtjes of vleesvervangers zijn altijd welkom, want ik zoek mijn weg daar nog in.

2 reacties

  • Lieve

    Waterboeltje. Ik denk vooral door op voorhand klaar te maken waardoor het vocht veel tijd had om vrij te komen. Misschien te waterachtige tomaten. En vis uit de diepvries, nochtans goed laten ontdooien en goed gedept maar ja. En misschien net wat te lang in de oven wat het nog erger maakte. Schuld van de baby! Altijd! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *