Weekmenu

Week 6/12/2014 – 12/12/2014

  • Zaterdag: Opa A op bezoek, menu op vraag -> gebakken patatjes, steak en rauwkost (wij veggieburger)
  • Zondag: Eten @ andere opa
  • Maandag: Quesadilla met guacamole en zure room -> Ik keerde terug naar mijn lievelingsrecept. Met een bonenmix vond ik dat toch wat zwaar. Ik volgde Ilse haar goede raad en verving de kipfilet door quornfilet, en deed er verder helemaal hetzelfde mee. Dat werkte prima. Mmmm!
  • Dinsdag: Vervolg
  • Woensdag: Worstjes met appel en prei uit de oven en puree -> De veggie worstjes van Garden Gourmet zijn goed, maar u weet dat ik niet lieg, vleesworstjes zijn natuurlijk beter. Maar ik hou van dit recept en het smaakte!
  • Donderdag: Wok van eiernoedels, groentenmix, sojastukjes, gebakken cashewnoten en ketjap -> Ik was laat thuis, een beetje van slag door wat ik net meemaakte, en morgen zou nog meer onaangenaams volgen. Het moest een beetje snel gaan dus. Kunt ge dat geloven dat ik voor het eerst een zak diepvriesgroenten kocht? Ik wilde precies nooit toegeven aan dat soort gemak. Maar zeg, wat een gemak! De sojastukjes van Alpro zijn – sorry Alpro – niet lekker. Maar het kon de pret niet bederven. Ik hartje noedeltoestanden.
  • Vrijdag: Winters slaatje met oesterzwammen -> Na de Luikse salade 1 van mijn favorietjes, ook eens omgevormd tot veggie-gerecht met veggie spekjes (ge kunt dat natuurlijk ook gewoon weglaten, maar in mijn hoofd ben ik toch nog altijd een vleeseter. Ik vraag me af of dat ooit gaat veranderen). Ik gebruikte wel kookaardappelen en dat werkt natuurlijk wat minder goed dan vastkokende. Meer prut bij het bakken en zo. En we gebruiken natuurlijk geen duizend slasoorten maar gewoon een zakje hé. Het moet niet te zot zijn. Desalniettemin, lekker!
Reacties uitgeschakeld voor Week 6/12/2014 – 12/12/2014