Weekmenu 3/9 – 9/9
Zeg, dat gerechtje van vorige week: zalig! Zeeduivel is niet makkelijk te verkrijgen, maar is wel meteen mijn nieuwe favoriete vis geworden. En in deze coole winkel kreeg ik er ook nog eens allerlei fijne weetjes over. Voor de rest vind ik het gerecht weer à la Meus geniaal: eenvoudig en oh-zo-lekker. Ge moet enkel wat moeite steken in de puree, en al de rest gooit ge gewoon op het bord. Warm aanbevolen dus.
Over naar de orde van de week:
- Zaterdag: verjaardagsfeestje voor Nino (taart, hapjes…)
- Zondag: afhaal
- Maandag: Italiaanse burgertjes, broccoligratin, gekookte patatjes
- Dinsdag: Pita maken met Turks brood, kippitavlees, rauwkost en sausjes
- Woensdag: lief kookt: pappardelle met ragu van gehaktballetjes
- Donderdag: vervolg gisteren
- Vrijdag: naar ’t schijnt ga ik op restaurant. Jeej!