zever, gezever

Een week in tweets

In navolging van LilithKerygma en anderen, die eens jaren en maanden en azo in Facebook-statusupdates postten. De statusupdate wordt hier een beetje verwaarloosd, vandaar bij deze een willekeurig weekje in tweets. Kwestie van mee te zijn met mijnen tijd, niet waar.

maakt Parmigiana http://www.la-cucina.be/index.php?page=recept&id=112 #jummers

“Je zou bijna denken dat de lente op komst is, maar dat is maar tijdelijk!” Ik ga Frank Deboosere afschieten peis ik.

Strijk is zo verkreukeld dat zelfs het ijzer met stoombak het niet gladgestreken krijgt. Zullen we de strijkwinkel een uitdaging bezorgen?

Een vispannetje gemaakt, alweer voor heel de straat. Vispan, zeg maar. Ik vraag mij af in welk vorig leven ik moeder was van 15 kinderen.

Lief ging frietjes snijden, maar dat ziet er niet veelbelovend uit. Ik zoek een middel om vakkundig een manmens van een Mac te verwijderen.

Mijn kat gaat nooit gewoon naar buiten maar loopt altijd eerst nog een rondje rond het salon. Volgens mij heeft ze last van den draad.

De wielertoeristen zijn wakker geworden me dunkt #lente

Ik vraag mij af of Sven De Leijer uit De Laatste Show echt elke keer gelijk gaat hebben betreffende het trailerke van Witse #cool

Er kwam een vrouw binnen bij de bakker met een minirok en topje met spaghettibandjes. Heb ik de lente gemist? #tasteless

Ik heb net keihard gebruld tegen mijn hond om mij dan te realiseren dat er een kind in mijn buik zit. Van verschieten zal het al wat kennen.

En nee ik ben geen onmens dat tegen hondjes brult, maar een loops teefje blaft uitzinnig naar alles wat passeert. Daar wordt ge zotjes van.

De madam in de auto achter mij was aan het shaken op hetzelfde nummer als hetgeen dat bij mij weerklonk. Dat is best leutig om naar te kijken.

Mor allez man. Kan ik hier nu echt niet 1 keer een raam openzetten zònder dat er beerlucht binnenkomt? #denbuiten

Bij nader inzien correctie: mijn hond heeft een wind gelaten #schaamtelijk

Reacties uitgeschakeld voor Een week in tweets