Hummeltje

18 weken

Buikfoto’s, toch maar eens aan beginnen hé. Want dat begint precies een beetje vooruit te gaan ineens. Klik voor groter.

Op foto 1 probeer ik mijn hoofd weg te stoppen omdat ik dringend naar de kapper moet, maar het is vaneigens net mijn haar dat ge ziet (note to self: duh). Op foto 2 heb ik daarom maar wat normaler gedaan. En ik heb voor jullie mijn gileeke omhoog getrokken, want anders zou het niet veel soeps zijn.

En ja, ik moet de spiegel dringend eens afwassen (die heeft precies last van een zwangerschapslijn, haha!).

En ja, ik moet een positiebroek aan doen want mijn Seven for all mankind spant. (En moest ik dat nu eens geen ‘positie’broek meer noemen, mijn goesting zou waarschijnlijk al wat toenemen).

En nee, ik ben niet rijk, die Seven for all mankind komt van Ebay. Maar ze is wel echt. Peis ik.

12 reacties

 • Saar

  Amai, kan jij nog in een gewone jeans. Dat lukte bij mij niet meer hoor.
  Mooi buikje trouwens.

  Ik heb nog een – zo goed als nieuwe – H&M zwangerschapsjeans te koop. Bijna niet gedragen, want ik kon die buikband niet verdragen. ik kocht daarom ‘mama licious’ of ‘noppies’. Zie eens in de – ik denk – vero moda winkel in gent, daar verkopen ze dingen van mama licious.

  Groetjes.

 • Valerie

  amaai, dat gaat inderdaad goed vooruit bij u! niet veel soeps zegt ge, op 18 weken was da bij mij in de verste verte nog niet het geval… tof!!

 • Lieve

  Niet dat iemand mij nog gaat geloven, maar ik kan ook een redelijk goede impressie geven van een zwangere vrouw als ik niet zwanger ben. Mijn buik is niet mijn beste lichaamszone 😉

  @Saar: ik heb 1 jeans al van Noppies, maar ik vind die buikband gelijk ook nogal vervelend. Ik heb gezien dat er ook zoiets bestaat als ‘underbelly’-broeken, maar die vind ik precies nergens.

  @Tamara: jaja, wel degelijk een gewone jeansbroek. Met lage taille, dat dan weer wel, maar ik heb geen andere. En normaal moet ik er een riem in dragen, maar nu dus – euhm – niet meer.
  😀

 • moeferkoe

  Ik ben zéér arm, want (scrollt naar boven want hoe noemt het ook al weer?) Seven for all mankind ken ik niet.
  Ik ben zwangerschapsbroeken gaan kopen toen neerzitten teveel pijn deed in een gewone broek. Ik zou het dus vroeger aanraden 😀

 • Nike

  Ge begint het al goed te zien, hé. Leuk, zeg.
  Ik vind de zwangerschapsjeans van de H&M best oké. Betaalbaar en ze zitten goed. Met band, dat wel. Maar dat vind ik dan wel weer comfortabel. Elk zijn goesting, hé.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *